DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

// NYTÅRSAFTEN PÅ CLUB RIVA //

Kl. 18.00 - 05.00, bemærk vi har tre billet typer Club Riva, Rungsted Kyst
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Hold din nytårsfest på Club Riva. Vi åbner kl. 17.30 og fester hele natten til kl. 05.00.

NYTÅRSGALLA PÅ CLUB RIVA

I år har vi tre typer billetter:

1. Nytårs Gallamiddag med vine ad lib, vand og øl fra kl. 18.00
Kr. 995,-


2. Nytårsfest fra kl. 22.00 inkl. garderobe og champagne kl. 24.00
Kr. 150,-

3. Nytårsfest fra kl. 00.15 inkl. garderobe
Kr. 100,-

Nedenstående gælder for pakke 1.
Nytårsaften 2013 byder vi velkommen kl. 17.30 og ser sammen Dronningens Nytårstale, mens vi skåler i et glas champagne.

Derefter går vi ovenpå i vores hyggelige lounge med udsigt til Rungsted Havn og fyrværkeri, hvor der er dækket op til nytårsmiddag.

Vores chefkok har sammensat en overdådig lækker middag som du kan se herunder.
Vi sælger kun et meget begrænset antal pladser, så det blir et hyggeligt og intimt selskab.

Efter middagen fortsætter festen i natklubben hvor vi også skåler det nye år ind i champagne kl. 24.00.

Vores kendte og altid oplagte DJ's sørger for et brag af en fest til den lyse morgen.

Du får:

Velkomstdrink og Dronningens Nytårstale.

Vores chef kok annoncerer aftenens middag

Overdådig 3 retters Nytårsmiddag

Vine ad lib under middag til kl. 22.00

Øl & vand ad lib under middag til kl. 22.00

Kaffe & avec

Gratis og direkte adgang til natklubben fra kl. 21.00

Gratis garderobe

Gratis champagne kl. 24.00

Fest hele natten til den lyse morgen

DJ Joakim Hediger

Mulighed for første ret til reservation af sofagrupper i Natklubben (blir hurtigt udsolgt), reserveres KUN på info@clubriva.dk

Mulighed for overnatning på Hotel Rungstedgaard til Riva speciel pris. Ligger 2 min. gang fra Club Riva.

Gratis parkering

Hvis du ønsker mere info kan du skrive til vores event manager Joakim Hediger på joakim@clubriva.dk

NYTÅRS MENU:

Forret:
Chrorizo porcheret laks hertil safrancreme

Rilette af frisk fanget torsk vendt med skyr og frikse urter

Frisk lynstegt tun paneret med sort og hvid sesam hertil sprøde bønner og wasabicreme

Hovedret:
Helstegt Amerikansk oksefilet

Kold sauté af sugarsnaps og bønner vendt i hyldeblomstvinaigrette

Flan af skovens svampe

Smørristede små kartofler med rosmarin og salt

Skysauce

Dessert:
Dessert tallerken med frisk rabarbertrifli

Lakrids pannacotta

Limonelloshot

Hjemmebagt brød & smør